Platforma online

Up! este Generația care a crescut Online, așa că cel mai bun mod de a porni în aventura către sine este Platforma Online.

online-platform

80%

dintre tinerii de vârstele între 14 și 25 de ani nu știu la ce sunt buni sau ce vor face în viitor.

Aici, afli despre tine și o faci relaxat, în largul tău, acasă. În mai puțin de o oră, te vei surprinde cu abilități pe care nu le-ai pus niciodată în practică, aspecte ale personalității tale despre care ți-ai pus o sumedenie de întrebări și tipare de interes ocupațional cu care nu ai știut până acum că rezonezi.

Modulul Online îți oferă o viziune de ansamblu asupra întregului tău spectru psihologic. Este cel mai eficient instrument de identificare a potențialului tău psihoaptitudinal, cu o predicție a performanței de peste 70%. Mai mult, îți oferă sugestii valoroase pentru dezvoltarea ta optimă ca adult împlinit și viitor profesionist. În ultimii ani, peste 12000 de tineri din România, cu vârste cuprinse între 16-22 de ani au finalizat cu succes acest test psihoaptitudinal și au reușit să-și găsească drumul spre succes.

Trăsături comportamentale

Extraversiune, agreabilitate, conștiinciozitate, stabilitate emoțională, deschidere către noi experiențe, nivel de energie, obiectivitate, capacitate de adaptare, tenacitate.

Aptitudini cognitive

Aptitudinea numerică, aptitudinea verbală, raționament deductiv.

Interese ocupaționale

Întreprinzător, investigativ, artistic, social, realist, convențional

Sfidează-ți limitele și colorează realitatea după visele tale!

Ești un viitor avocat sau artist? Doctor sau economist? Ești un lider înnăscut sau un pedagog talentat? Sigur ți-ai pus genul acesta de întrebare și ai o idee despre ce te atrage cel mai mult. Dar cum ar fi să știi?

Înscrie-te la program!
Hai și tu să faci parte din generația Up!Generation