qode-eliptic-slider

Evaluarea inițială

Cunoaștere și familiarizare

Înainte de începerea propriu-zisă a modulelor vom avea ocazia să ne cunoaștem, iar apoi va avea loc o evaluare inițială pe baza căreia vom concepe planurile personalizate de acțiune pe care le vom folosi în cele 6 module ale proiectului.

qode-eliptic-slider

Gestionarea emoțiilor

Implicare emoțională

Primul modul este cel de gestionarea emoțiilor pentru că trăirea, externalizarea și gestionarea corectă a emoțiilor asigură o viață ferită de tulburări și angoase și au, deci, o importanță majoră. Modulul este conceput astfel încât să asigure dezvoltarea unei inteligențe emoționale peste medie.

qode-eliptic-slider

Lucrul în echipă

Managing generations / comunicare eficientă

Pentru că lucrul în echipă este motorul care transformă planurile în acțiuni, cel de-al doilea modul a fost proiectat pentru a ajuta beneficiarii proiectului să comunice eficient cu ceilalți, să se facă auziți și să nu uite când să ceară ajutorul.

qode-eliptic-slider

Gestionarea stresului

VUCA Approach – adaptabilitate și comunicare clară

Cel de-al treilea modul se ocupă de una dintre problemele importate ale secolului: stresul care afectează din ce în ce mai mulți adolescenți. Deși apariția lui este inevitabilă, putem învăța cum să îi controlăm intensitatea prin gestionarea stresului.

qode-eliptic-slider

Time Management

Inițiativă / construirea viziunii / leadership

Timp, timp, timp! Cât de important este să îl utilizăm corect, cum să îmbinăm munca și plăcerea sau cum să profităm de momentul de maximă atenție din timpul zilei- toate acestea vor fi dezvoltate în cel de-al patrulea modul al proiectului, time management.

qode-eliptic-slider

Orientarea în carieră

Perspective de viitor

Penultimul modul al proiectului este orientarea în carieră și constă în întâlnirea cu profesioniști din domeniile care te interesează. Aceștia îți vor  împărtăși experiențele și te vor ajuta să îți conturezi o idee despre parcursul tău profesional.

qode-eliptic-slider

Atitudine și postură

Cum să dezvolți maxim ceea ce ai, fără să vrei ce nu poți obține

Performanța depinde de felul în care te simți, iar postura reflectă personalitatea și mentalitatea. Modulul de atitudine și postură te va învăța cum să emani încredere în tine și determinare.

qode-eliptic-slider

Evaluarea finală

Devii cea mai bună versiune a ta

Evaluarea finală va scoate în evidență noua ta imagine: un tânăr hotărât care știe cum să își atingă scopurile, să-și folosească emoțiile în mod util și să își îndeplinească visurile indiferent de obstacole.

Sfidează-ți limitele și colorează realitatea după visele tale!

UpGeneration e despre tine, pentru că avem încredere în pasiunile tale și în lucrurile mărețe pe care le poți face.