Module

Cât de multe știi despre ce ai vrea să faci în viitor?

Participă la modulele interactive pe care echipa Up! le-a conceput pentru tine și înveți cum să-ți urmărești progresul și să îl influențezi activ, cu încredere deplină în potențialul tău!

Număr total de module

6

Număr total de ore

30

Număr luni de desfășurare

2

Începutul călătoriei tale către tine. Cine ești TU și ce îți dorești de la viitorul tău profesional?

Întâi de toate, faci cunoștință cu tine însuți. Cu ajutorul platformei online, îți construiești propriul profil psihologic, printr-o serie de teste psihometrice de comportament, aptitudini cognitive și interese ocupaționale. Acest instrument te ajută atât să obții o vedere de ansamblu a potențialului propriu și a aspectelor de perfecționat, cât și să determini compatibilitatea ta cu cele peste 500 de profesii din România. Conștientizare prin autocunoaștere!

Primul pas către TU-ul reflectat. Cum gestionezi emoțiile și le transformi din piedici în aliați?

Acum, că TU-ul interior este bine definit, ai nevoie să afli despre TU-ul reflectat în exterior. Atelierul de Gestionarea Emoțiilor a fost conceput pentru ca trăirea, gestionarea și exteriorizarea eficientă a emoțiilor să-ți asigure o viață ferită de tulburări și angoase. Ținta acestui modul interactiv este ca TU-ul interior să practice și să dezvolte o inteligență emoțională peste medie, astfel încât TU-ul reflectat să-ți aducă numai reușite! Aventura ta de Life-Long Learning începe aici!

Știi cine ești și cum te percep ceilalți. Însă știi și cât de puternic este spiritul tău de echipă?

Pentru că lucrul în echipă este motorul care transformă planurile în acțiuni, atelierul Lucrul în Echipă este proiectat în așa fel încât să te ajute să comunici mai eficient cu ceilalți, să înveți cum să-ți faci vocea auzită astfel încât ceilalți membri ai grupului să fie receptivi și, nu în ultimul rând, să ceri ajutor atunci când ai nevoie. Ca viitor profesionist, vei activa în diferite tipuri de colectiv, așa că acest modul are o importanță majoră în formarea ta pentru viitor. Conștientizare prin exteriorizare!

“Timpul este suficient pentru oricine îl folosește.” - Leonardo Da Vinci. Tu cum îl folosești?

În general, cu toții ne dăm seama cât este de important să ne gestionăm și să folosim mai bine timpul de care dispunem, citim și testăm diferite moduri de organizare și prioritizare a acestuia. Cu toate acestea, mulți dintre noi amânăm acțiunea propriu-zisă și facem totul în ultimul moment. Vei afla că procrastinarea nu înseamnă lene, că timpul ți-e aliat de preț dacă îi acorzi respectul cuvenit, iar “Hoții de Timp” își pierd puterile atunci când aplici tehnicile de Time Management. Time-Long Learning!

Acum știi mai multe despre ce ai vrea să faci în viitor? Orientarea în carieră.

Perspectivele de viitor încep să capete mai multă claritate, acum că ai parcurs mai bine de jumătate din călătoria către viitorul profesionist din tine. Bravo! Însă cum ar fi să ai la dispoziție o echipă de experți care să-și împărtășească experiențele cu tine și să te ajute să îți conturezi propria idee despre parcursul care ți se potrivește și în cadrul căruia te vei dezvolta cel mai bine? Da, echipa de mentori Up! abia așteaptă să parcurgeți împreună modulul de Orientare în Carieră!

Cum să dezvolți la maxim ceea ce ai, fără să-ți dorești ceea ce nu poți obține?

Performanța depinde de felul în care te simți, iar în cadrul atelierului de Atitudine și Postură vei afla cum să te simți uimitor, pentru a obține rezultate uimitoare! Un om uimitor, Winston Churchill, spunea că ”Atitudinea e un mic detaliu care face o mare diferență.”. Învață cum să emani încredere în tine și determinare prin atitudine și cum să-ți reflecți personalitatea și mentalitatea prin postură! Apoi, totul va deveni mai ușor de întreprins, iar tu vei deveni exact ceea ce îți dorești!

Înscrie-te la program!
Hai și tu să faci parte din generația Up!Generation