Mentori

Experți în diferite domenii, mentorii Up!Generation își folosesc toate resursele, experiența și pasiunea pentru evoluție pentru a contribui la formarea scopului nostru comun: viitorul!

mentor-andrei-blackwhite

Andrei Badea

Fondator & CEO Trivento & Trainer NLP Resonanz

Salutare, eu sunt Andrei!

Sunt fondator și CEO Trivento Business Group din 2008. Cred cu tărie în educație și în puterea ei de a schimba lumea. Cei peste 10 ani de activitate în domeniul educației alternative mi-au confirmat ceea ce bănuiam la început, și anume că doar prin educație poți crește, evolua și deveni mai bun: o persoană mai bună, un prieten, un coleg, un angajat sau un lider mai bun.

Țelul programelor de coaching, training sau consultanță pe care le coordonez este întotdeauna ca beneficiarul de astăzi să devină învingătorul de mâine. Așa că, alături de colegii mei din Up!Generation, te provoc să învingem împreună! Fii și tu Up!

Comunicare0%
Gestionarea emoțiilor & stresului0%
Coaching0%
mentor-mihaela-blackwhite

Mihaela Rentea

Managing Director @ Trust Communications & Trainer

Salut, eu sunt Mihaela!

După 10 ani de multinațională și alți 10 ani de antreprenoriat, pot spune că educația mea nu s-a încheiat odată cu terminarea studiilor, ci că abia atunci a început. Una dintre concluziile la care am ajuns este că succesul se obține mai repede atunci când planifici bine și comunici eficient.

Hai să ne cunoaștem, abia aștept să aflu ce este cu adevărat important pentru tine!

Management0%
Marketing0%
Comunicare0%
mentor-florin-blackwhite

Florin Ghindă

Fondator RomâniaPozitivă.ro & Educator de emoție și gând pozitiv

Bună, eu sunt Florin și vreau să știu mai multe despre tine!

Despre mine îți pot povesti că sunt fan muzică, mișcare în aer liber, biciclete și culturi orientale. Îți mai pot spune și că am peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, cu expertiză în facilitarea proceselor de învățare, orientarea către soluție, antreprenoriat social, formare de formatori, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare și selecție, comunicare și alte abilități care sigur îți vor prinde bine!

Ce spui, pornim împreună în aventura către un viitor strălucit?

Training0%
Public Speaking0%
Process Management0%
mentor-claudiu-blackwhite

Claudiu Andron

Kinetoterapeut @ KinetoActiv

Salut, eu sunt Claudiu!

Sunt kinetoterapeut de 21 de ani, fiind liber profesionist de 11 ani și am propriul cabinet de recuperare medicală: KinetoProActiv, ce tratează pacienți cu vârste cuprinse între 13 și 75 de ani, cu probleme de postură, dureri de coloană sau ale articulațiilor mari. Motto-ul meu este “Să transform pacientul din spectator al propriei recuperări în actor al ei”, prin educarea celor care ajung la mine despre problema lor, cum au ajuns să o dezvolte și ce este de făcut pentru a o ține sub control.

M-am alăturat echipei de mentori Up! pentru a împărtăși cu tine cunoștințele mele despre postură, atitudine și relația puternică dintre cele două, precum și metodele de optimizare a acestora. Up!Generation deschide noi orizonturi. Tu ce mai aștepți? Hai Up!

Kinetoterapie0%
Comunicare0%
Coaching motivațional0%
mentor-cristina-blackwhite

Cristina Rusu

Psiholog, Psihoterapeut, Consilier Școlar, NLP Resonanz Master, Coach și Trainer

Bună tuturor, eu sunt Cristina!

De peste 10 ani, activez în domeniul Psihologiei și Psihoterapiei experiențialiste și cognitiv-comportamentale, lucrând cu copii, adolescenți și adulți. Motivația mea de a urma fascinanta călătorie în universul extrem de complex al minții și al sufletului este dorința de a facilita drumul fiecăruia către sine și către scopul vieții. De ceva timp am descoperit uneltele simple, eficiente și extraordinare ale NLP-ului Resonanz: descătușarea minții, conștientizarea importanței cuvintelor pe care le folosim zilnic, organizarea temeinică a vieții și a comportamentelor noastre, ecologizarea permanentă a sufletului și a minții, accesarea bagajului de resurse interioare și activarea acestuia pentru a ne atinge obiectivele pe toate palierele vieții.

Cabinetul meu de Psihologie, misiunea mea ca și consilier școlar și vocațional și proiectele europene educaționale la care contribui sunt doar câteva dintre activitățile care îmi permit să pun în practică tot ceea ce cunosc, iar Up!Generation este cea mai nouă și incitantă provocare, căreia i-am răspuns cu un Da! instantaneu și entuziast. Te invit și pe tine în această aventură, hai să pornim!

Psihologie0%
Psihoterapie0%
Coaching vocațional0%